“Contact maken met je eigen wijsheid, loskomen van aangenomen waarheden die niet écht van jou blijken te zijn”

Margon

We hebben allemaal momenten in ons leven dat we zoekende zijn (in ons werk- en/of privéleven) en niet goed weten hoe we om moeten gaan met de situatie. Dit zijn de momenten waarop we gaan twijfelen en ons minder zeker voelen. In plaats van de antwoorden buiten onszelf te zoeken, vraagt het ons om stil te staan en het zelfonderzoek aan te gaan.
Ik geloof dat ieder individu zijn eigen unieke kracht heeft.

We zijn ons hier vaak onvoldoende van bewust.

Ik ga graag het gesprek met jou aan om samen jouw vraag te onderzoeken en op zoek te gaan naar jouw unieke kracht. We creëren hierbij beweging door inzicht te krijgen in patronen die niet langer effectief zijn met als doel dat jij weer in je kracht staat en je volledige potentieel kunt inzetten.

Wat kan coaching bieden?
Het ervaren van jouw unieke kracht – en deze niet ontlenen aan prestaties of de waardering van anderen.
Meer innerlijke rust – zonder eindeloos gepieker over van alles en nog wat.
Een duidelijke focus op wat belangrijk is voor jou – in plaats van doen wat anderen van jou verwachten.
Meer energie doordat je jezelf bent en jouw eigen unieke pad volgt.

Studenten

Wat is belangrijk voor mij? Waar krijg ik energie van? Hoe blijf ik mijzelf in deze prestatiemaatschappij? Welke studie past bij mij?

“Weet je nog wie je was voor de wereld je vertelde wie je hoorde te zijn?”

Young professional

Afgestudeerd en nu wil ik mij bewijzen. Hoe zorg ik ervoor dat ik mijn grenzen bewaak en vooral plezier beleef aan wat ik doe? Sta ik mijzelf toe om fouten te maken en hiervan te leren?

“Wil je gelukkig zijn? Stop met proberen om perfect te zijn” Brene Brown

Professionals

Sta ik soms ook even stil om mijzelf af te vragen of ik voldoening haal uit de dingen die ik doe? Stel ik de juiste prioriteiten? Durf ik een andere weg te bewandelen?

“Wees de verandering die je in de wereld wilt zien”
Mahatma Ghandi

“Our deepest fear is not that we are inadequate. Our deepest fear is that we are powerful beyond measure. It is our light, not our darkness that most frightens us”

Marianne Williamson

Antionette

De coachingsessie was voor mij een eyeopener. Competenties, die al een tijdje ‘lagen te slapen’ werden weer ‘wakker geschud’. Ik werd mij weer bewust van mijn drijfveren en zag daardoor weer een nieuw pad ontstaan om te bewandelen. Een aanrader voor iedereen, die even de weg kwijt is. 

Tamara

Van oktober 2018 tot april 2019 heb ik meerdere gesprekken gehad met Margon als mijn coach. Als coachee heb ik mij vanaf het eerste gesprek prettig gevoeld bij de aanpak van Margon. We hebben zowel werksituaties als privésituaties besproken. Ze luistert oprecht, vraagt op de juiste zaken door en zorgt voor verbinding door in het moment te zijn en dat te doen wat er nodig is. Doordat ze veel interventies kent, kan ze die flexibel inzetten. Na elk gesprek ging ik weer met nieuwe inzichten, zaken om te overdenken of praktische ideeën naar huis. Haar gesprekken hebben impact op mij gehad en zorgen voor een blijvende verandering.

Tanja

“Deelnemen aan de ODC test werkte behoorlijk bevreemdend. Ik kon de figuurtjes niet erg goed duiden, lastig. Toch maar associatief op buikgevoel keuzes gemaakt. En hoe verrassend was het dat het beeld dat eruit kwam goed bleek te kloppen. Het bespreken van de testuitkomsten heeft een grote meerwaarde. Door de goede vragen die gesteld worden koppel je de bevindingen aan eigen voorbeelden. Hierdoor gaat het meer leven en dit zorgt ook voor snellere acceptatie en activatie. De formuleringen zijn uitgebalanceerd en echt herkenbaar. Door de visuele opzet van de resultaten kun je de ‘pijn’/’frictie’ helder inzichtelijk krijgen evenals de knoppen waaraan je kunt draaien. Hierbij blijven meerdere keuzes mogelijk, echter ze zijn wel een stuk helderder.”

Fleur

Wat mij helpt in de gesprekken met Margon is dat ik stilsta in het hier en nu en samen met haar bij mezelf incheck waarom ik mij zo voel of waarom zo handel. Margon bekijkt een casus of ervaring vanuit een objectieve doch empatische rol als coach; haar aanpak getuigt van professionaliteit, ervaring en de kunde om in te spelen op de behoefte van de coachee. Ik voel me door Margon gezien, gehoord en ervaar ook dat mijn gevoelens en emoties er mogen zijn.

Ik ben nieuwsgierig naar jou en jouw verhaal!

We are a full service

Creative
Design Agency

It is a long established fact that a reader will be distracted by the readable content of a page when looking at its layout. The point of using Lorem Ipsum is that it has normal.

Featured Project

Design Agency:
Website Information Architecture

Mauris vel quam nunc. Quisque tempor tempus aliquet. Donec egestas, odio et tempor mattis, lacus augue sagittis risus, nec pharetra ligula dolor non nisl. Cras justo leo, vestibulum et luctus sit amet volutpat a nisi.

Lorem ipsum dolor sit consectetur adipiscing elit. Nunc ex sem, facilisis sed viverra nec. Nulla nisi mi, scelerisque quis semper consequat, dictum nec nisl. In vulputate quis massa vel auctor.